Articole si Noutati


 12 Aug. 2020
New Holland Agriculture a prezentat săptămâna aceasta noua combină CH7.70 cu tehnologia Crossover Harvesting, ce stabileşte noi standarde de capacitate şi versatilitate în sectorul combinelor din gama medie.
 12 Aug. 2020
O conferinţă de presă virtuală, la care au participat 65.000 de persoane - fermieri, dealeri şi jurnalişti din întreaga lume, a servit ca suport de lansare pentru noua gamă de tractoare Massey Ferguson cu specificaţii superioare.
 03 Aug. 2020
Noua serie de tractoare 9R / 9RT infatiseaza mai multi cai putere decat toate modelele anterioare, o capacitate hidraulica de varf in industrie, in tractiunea durabila integrala articulata si platforma tractorului cu ecartament
 03 Aug. 2020
Breganze, 14 Noiembrie, AGCO operatiuni agricole a purtat un rol important venind cu o noutate absoluta la targul din Bologna si anume incepand cu vanzarile sezonului 2014-2015 combinele branduite Fendt for fi disponibile de asemeni, si pe piata italiana.
 03 Aug. 2020
Curele agricole lucreaza in cele mai grele conditii posibile. Combinele si tractoarele agricole  functioneaza in aer liber, adesea in conditii extreme de caldura. Utilizarea intinzatoarelor relativ mici este o procedura standard, ceea ce implica o sarcina suplimentara semnificativa pe curea in ceea ce priveste deformarea si cresterea temperaturii.
 03 Aug. 2020
Sectorul agricol românesc joacă un rol important în contextul actual al economiei de piață, în acest domeniu contractul de arendare având o deosebită importanță practică. Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.
Consiliere profesionala
Consiliere profesională pentru orice produs Telefon: 0770318533
Calitate garantata
Raspundem pentru calitatea produselor de top livrate de catre Sabrocom
Retur gratuit
Nu ti se potriveste piesa comandata? Trimite-o inapoi