Articol postat la data de: 12 Aug. 2020

Crossover Harvesting, un nou concept în gama medie de combine New Holland

  Cu acest model de combină, New Holland introduce pe piaţă un concept complet nou - Crossover Harvesting, care îmbină extraordinara tehnologie de separare Twin Rotor® cu renumita tehnologie convenţională de treier. Aşa cum ne asigură producătorul, CH7.70 stabileşte un nou punct de referinţă în ceea ce priveşte capacitatea combinelor din gama medie, oferind o calitate excelentă a boabelor şi a paielor, simţindu-se în mediul ei cu orice tip de recoltă şi în orice condiţii.

  Motorul, extrem de eficient din punct de vedere al consumului, este echipat cu tehnologia HI-eSCR 2 pentru a respecta prevederile standardului Stage V şi oferă o productivitate ridicată cu costuri de exploatare extrem de reduse. Această performanţă este însoţită de nivelul superior de confort oferit de cabina Harvest Suite™ Deluxe.

  Noua tehnologie oferă o productivitate cu 25% mai mare decât cea a combinelor convenţionale din acest segment. Sistemul de treier cu două bătătoare dispune de o tobă de batere cu un diametru de 600 mm - cel mai mare din segment - cu un design heavy-duty pentru a oferi performanţe extraordinare de treier. Bătătorul de dimensiuni mari împreună cu contrabătătorul oferă cea mai bună combinaţie în ceea ce priveşte versatilitatea, adaptarea rapidă la tipuri diferite de produs, în mai puţin de 20 minute!

  Modelul CH7.70 combină acest sistem de mare capacitate cu două bătătoare cu conceptul New Holland Twin Rotor cu rezultate dovedite pentru a oferi experienţa Crossover Harvesting. De peste 45 de ani de când a fost introdus, oferă cel mai eficient şi delicat sistem de treier de pe piaţă, reducând în acelaşi timp boabele sparte. Sistemul Twin Rotor de 21 inch şi având o lungime de 3,45 metri oferă cea mai mare suprafaţă de separare din segment, aproximativ 2,9 mp. Sistemul necesită modificări minime ale setărilor atunci când se schimbă tipul produsului, ceea ce înseamnă o versatilitate extraordinară.

  Modelul CH7.70 poate fi echipat cu o gamă de hedere Varifeed™ cu o lungime de până la 9,15 metri, inclusiv o versiune nouă de 8,53 metri dezvoltată special pentru această gamă. Partea frontală a transportorului central poate fi reglată mecanic pentru a asigura o aliniere perfectă cu hederul, optimizând astfel unghiul de tăiere al fiecărui tip de heder pentru a oferi un debit uniform şi, prin urmare, o productivitate crescută indiferent de tipul de cultură.

  Această combină oferă, de asemenea, performanţe impecabile pe plan înclinat datorită sistemului SmartSieve™, ce compensează în mod automat cu până la 25% pantele laterale, menţinând echilibrul perfect al sitei pentru o curăţare uniformă. De asemenea, sistemul calibrează acţiunea sitei în funcţie de viteza ventilatorului şi de dimensiunea boabelor pentru a stabili unghiul optim de funcţionare.
New_Holland-Crossover_Harvesting_b

Consiliere profesionala
Consiliere profesională pentru orice produs Telefon: 0770318533
Calitate garantata
Raspundem pentru calitatea produselor de top livrate de catre Sabrocom
Retur gratuit
Nu ti se potriveste piesa comandata? Trimite-o inapoi