Articol postat la data de: 3 Aug. 2020

Noua serie de tractoare 9R / 9RT  infatiseaza mai multi cai putere decat toate modelele anterioare

Noua serie de tractoare 9R / 9RT  infatiseaza mai multi cai putere decat toate modelele anterioare, o capacitate hidraulica  de varf in industrie, in tractiunea durabila integrala articulata si platforma tractorului cu ecartament. Aceste utilaje au fost concepute pentru fermele mari, arabile, cu conditii dificile de teren  si zone deluroase.
Seria 9R / 9RT  infatiseaza cinci modele cu roti (9R) si trei modele cu senile (9RT) pentru a satisface orice nevoie agricola (ultimele trei cifre ale numarului de model indica caii putere): 9420R, 9470R, 9520R, 9570R, 9620R si 9470RT, 9520RT si 9570RT.

Motoarele avansate John Deere PowerTech ™ PSS 13.5L si motoarele de 15L Cummins QSX15 sunt toate compatibile cu Tier 4 Final/Stage 4 , furnizeaza  putere fiabila precum si cuplul necesar pentru cresterea performantei utilajului. Toate cele trei motoare se bucura de o abordarea tehnica comuna  pentru a satisface reglementarile de  emisii aproape zero. Noua  transmisie E18 PowerShift  imbunatatita cu managerul de eficienta, a fost conceputa pentru a creste eficienta mecanismului de lichide si productivitatea operatorului. In plus, fluxul  hidraulic a crescut la 435L / min, oferind acestor tractoare o  capacitate mare de a manipula instrumentele mari cu usurinta.

O caracteristica exclusiva a industriei, este sistemul HydraCushionSuspension petru modelele 9520R, 9570R si 9620R. Situat pe puntea fata, HydraCushionSuspension atenueaza denivelarile si panta drumului, pentru a asigura operatorilor toti caii  putere la sol.

CommandView ™ III Cab ofera confort sporit operatorului si usurinta de operare cu un CommandARM reproiectat, prezentand afisajul CommandCenter a lui John Deere 4600 care este necesar pentru controlul convenabil al functiilor tractorului si al setarilor. Acest lucru face ca tot ce este necesar sa fie la indemana operatorului, in timp ce acesta sta intr-un scaun care se roteste la 40 de grade, pentru a reduce efortul atunci cand se vizualizeaza echipamentul din spate.

Noua serie 9R / 9RT vine cu un nou pachet premium de LED-uri pentru o iluminare de neegalat care functioneaza pe timp de noapte. Optional Active Command Steering, exclusiv pentru tractoarele cu tractiune integrala, ofera o atmosfera imbunatatita a liniei de asteptare si a directiei  la viteze ridicate de transport si reduce efortul comenzii  directiei pe teren. Integrarea din fabrica a seriei de tractoare 9R / 9RT cu cele mai noi solutii tehnologice,  face parte din suita de solutii John Deere FarmSight pentru clientii. Acesta include AutoTrac, JDLink, iTech, si ISOBUS.

Sursa: www.deere.com
Consiliere profesionala
Consiliere profesională pentru orice produs Telefon: 0770318533
Calitate garantata
Raspundem pentru calitatea produselor de top livrate de catre Sabrocom
Retur gratuit
Nu ti se potriveste piesa comandata? Trimite-o inapoi