Articol postat la data de: 12 Aug. 2020

Massey Ferguson a lansat noua serie de tractoare MF 8S

  Vorbim de patru modele de tractoare complet reproiectate, caracterizate de combinaţia unică între cabină şi motor "Protect-U" şi de un design radical "neo-retro". Construite pe o ampatament de 3,05 metri, acestea oferă o putere maximă între 205 CP şi 265 CP, cu un plus de 20 cai datorită sistemului electronic de gestionare a puterii (EPM). Pentru dezvoltarea acestei game, Massey Ferguson a investit 200 milioane de dolari în ultimii şase ani!

  Privită atât din exterior cât şi la interior, cabina este de departe elementul cel mai spectaculos al tractoarelor care alcătuiesc noua serie MF 8F. Uşor înclinată înainte, aceasta oferă o vizibilitate mult îmbunătăţită faţă de modelele existente şi are în acelaşi timp rolul de a estompa radiaţiile solare. Cu un nivel al zgomotului de doar 68 dB, este una dintre cele mai silenţioase de pe piaţă iar volumul interior de 3,4 m³ o face şi una dintre cele mai spaţioase.

Conectivitate totală

  Tabloul de bord a fost înlocuit de noul terminal digital 'MF vDisplay', care este ataşat pe stâlpul din dreapta al operatorului. Doar volanul şi maneta de comandă a puterii sunt poziţionate în faţa şoferului. Noua cotieră 'Control Center' încorporează joystick-ul MultiPad, compatibil ISOBUS, iar terminalul cu ecran tactil de 9 inch 'Datatronic 5' este montat la capătul cotierei pe un braţ reglabil.

  Seria MF 8S vine echipată standard cu sistemul de telemetrie MF Connect, inclusiv licenţa de abonament pe trei ani. Acesta utilizează datele mobile pentru a transfera informaţii în MF Connect Cloud, oferind acces la informaţiile despre tractor de la distanţă. De asemenea, pe lângă înregistrarea poziţiei şi datelor maşinii, acest serviciu poate trimite către utilizatori şi dealeri (cu autorizare prealabilă) alerte pentru a indica codurile de eroare şi notificări de expirare pentru lucrările de întreţinere.
MF8S-02_b

Consiliere profesionala
Consiliere profesională pentru orice produs Telefon: 0770318533
Calitate garantata
Raspundem pentru calitatea produselor de top livrate de catre Sabrocom
Retur gratuit
Nu ti se potriveste piesa comandata? Trimite-o inapoi