Articol postat la data de: 3 Aug. 2020

Breganze, 14 Noiembrie, AGCO operatiuni agricole a purtat un rol important venind cu o noutate absoluta la targul din Bologn

Breganze, 14 Noiembrie, AGCO operatiuni agricole a purtat un rol important venind cu o noutate absoluta la targul din Bologna si anume incepand cu vanzarile sezonului 2014-2015 combinele branduite Fendt for fi disponibile de asemeni, si pe piata italiana.

Vestea a fost deja anuntata catre presa specializata de catre Francesco Quaranta, Vice Presedinte si Director General al AGCO Global combne agricole in iulie anul trecut, cu ocazia evenimentului privind Breganze Evolution. Expozitia din Bologna a facut posibila raspandirea vestii catre public.

"Noua strategie de distributie adaptata la piata italiana ne va permite sa atragem si acei mari fermieri precum si antreprenori agro-mecanici, care apreciaza deja tehnologia de ultima ora si un nivel ridicat de calitate si fiabilitate oferit de tractoarele Fendt. Acest lucru este cu atat mai adevarat cu cat am incercat sa integram in platforma combinei Breganze tot ce are AGCO mai bun de oferit in termeni de eficienta, tehnologie si comfort". A declarat Quaranta in cadrul conferintei de presa din Iulie.  

Segmentul de combine premium reprezentat de hibridul neconventional din seria X va fi exclusiv disponibil in brandul Fendt pe piata italiana. Seria X a fost de curand premiata "Masina anului 2014" la Agritechnica cu modelul 9040 X, model care ofera performanta ridicata, comfort excelent si tehnologie avansata la bord. 

Segmentul SLOPE de masini, cu seria AI este creata special pentru zonele deluroase ale Italiei, si va fi distribuit pe piata interna in exclusivitate pentru brandul Laverda.Toate masinile din segmentele Hi-Line, Utility sau Economy, dotate cu tehnologie si comfort dar care emana si un aer familiar al brandul din care provine, vor fi comercializate in Italia in culorile Fendt si Laverda. 

"Introducerea combinei Fendt pe piata italiana, dupa cea de furaje agricole distribuita pe piata interna inca de anul trecut , ne permite noua sa putem tinti catre o oferta completa pentru clientii nostri. De acum putem propune o linie completa Fendt si in Italia", a concluzionat Quaranta in timpul ceremoniei pentru primul client italian a unei combine Fendt in timpul expozitiei Eima International, 13 Noiembrie 2014.

Sursa: www.laverdaworld.com
Consiliere profesionala
Consiliere profesională pentru orice produs Telefon: 0770318533
Calitate garantata
Raspundem pentru calitatea produselor de top livrate de catre Sabrocom
Retur gratuit
Nu ti se potriveste piesa comandata? Trimite-o inapoi